Tvořivý program pro děti a rodiče k výstavě Josef Heja (1902–1985). Moravský Chagall

Tvořivý program pro děti a rodiče k výstavě Josef Heja (1902–1985). Moravský Chagall

Vážení návštěvníci,

od středy 10. srpna rozšiřujeme naši nabídku k výstavě Josef Heja (1902–1985). Moravský Chagall. Připravili jsme pro Vás program, který jistě zaujme a potěší zejména dětské návštěvníky.

Nabízíme Vám “Pracovní list pro děti a rodiče”, který Vás výstavou provede hravou a zábavnou formou. Otázky a úkoly, mezi nimiž nechybí ty výtvarné, děti zaujmou a podpoří jejich všímavost a tvořivost. Využít můžete také pozvání do našeho výtvarného Ateliéru v suterénu Muzea, který otevřeme 10. srpna. K dispozici zde budou výtvarné potřeby pro dotvoření Pracovního listu a k výrobě drobného upomínkového předmětu.

Pokud se s na výstavu chystáte se skupinou dětí, můžete nás předem kontaktovat (www.galerie-ltm.cz/kontakty/) a domluvit si návštěvu výstavy s Pracovním listem a využitím výtvarného Ateliéru pod vedením našeho lektora. Sledovat můžete také termíny, které budou pro skupinové návštěvy s naším lektorem vypsány na těchto stránkách.

Pracovní list je určen především pro děti předškolního věku a 1. stupně ZŠ. Od 10. srpna si jej můžete vyzvednout na pokladně Muzea insitního umění za 25 Kč. Skupinové návštěvy pod vedením lektora: 40 Kč/dítě.

Výstava Josef Heja (1902–1985). Moravský Chagall je přístupná v Muzeu insitního umění (Mírové nám. 24/16) do 25. září, denně včetně pondělí od 10 do 18 hodin. Nabídka doprovodného programu platí do 25. září.