Dětský tvůrčí vzdělávací program pod vedením lektora k výstavě Josef Heja (1902–1985). Moravský Chagall

Dětský tvůrčí vzdělávací program pod vedením lektora k výstavě Josef Heja (1902–1985). Moravský Chagall

Vážení návštěvníci,

k výstavě Josef Heja (1902–1985). Moravský Chagall jsme pro Vaše děti připravili nový tvůrčí vzdělávací program pod vedením našeho odborného lektora.

V první části programu provede lektor děti výstavou a společně si vyplní Pracovní list s jednoduchými úkoly. V druhé části programu navštíví výtvarný Ateliér v suterénu Muzea, kde si děti pod vedením lektora vyzkouší výrobu jednoduché figurky na památku nebo na společnou výstavku. Ve výtvarném Ateliéru jsou k dispozici základní výtvarné potřeby pro podporu tvůrčí činnosti dětí.

Program pro děti s lektorem začíná každé úterý od 10 hodin a každý čtvrtek od 15 hodin v Muzeu insitního umění , Mírové nám. 24/16, Litoměřice. Pro účast na programu není nutná rezervace předem. Doba trvání 60–90 min. (lze přizpůsobit). Vstupné 40 Kč/dítě. Program je určen především pro děti předškolního věku a 1. stupně základní školy, starší děti jsou vítány.

Kontaktujte nás (www.galerie-ltm.cz/kontakty/) a domluvte si termín skupinové návštěvy výstavy pod vedením našeho lektora ve Vámi zvoleném čase. 

Navštívíte-li výstavu s dětmi samostatně, vyzvedněte si na pokladně Muzea Pracovní list, který děti provede výstavou zábavnou a vzdělávací formou. Společně můžete navštívit také výtvarný Ateliér, který je otevřen po celou dobu trvání výstavy – až do 25. září.

Těšíme se na Vás!