Koncert na parkánech: FRIDRICH & FRIDRICH / Litoměřická muzejní noc 2023

Koncert na parkánech: FRIDRICH & FRIDRICH / Litoměřická muzejní noc 2023

Pozor, změna programu!

Vážení návštěvníci Litoměřické muzejní noci,

dovolte nám představit Vám změnu v programu koncertu na parkánech hlavní budovy SGVU.

V pátek 19. 5. se vám hned dvakrát představí oblíbené ústecké uskupení

FRIDRICH & FRIDRICH

a to od 18:30 a od 20:30 hodin na parkánech hlavní výstavní budovy v Michalské ulici 29/7.

Ústecká kapela Fridrich & Fridrich vznikla jako kytarové duo (Petr Procházka a Petr Rathouský) již  v roce 2004. Po přibrání dalších členů se z folkového dua postupně stal rockový kvartet, který pod názvem OCO fungoval zhruba do konce roku 2013. V listopadu 2014 odehrálo obnovené duo v původním složení svůj první koncert. V nové etapě svého fungování pokračuje ve své tvorbě s obohaceným obsazením po dnes.

Momentální sestava má tři plnohodnotné členy. Zpěvačka Zuzka je po několika pokusech o obohacení kapely o ženský vokál pokusem posledním a zatím nejúspěšnějším. Ke kapele Fridrich & Fridrich se přidala v roce 2019.

Hudba FaF je ovlivněna folkem, rockem, punkem. Texty jsou vlastní tvorbou jednotlivých členů nebo lidí, kteří mají ke kapele blízko. Cílem kapely Fridrich & Fridrich je především bavit. Nenechte si ujít tento neotřelý hudební zážitek. Těšíme se na vás!

Podrobný program Litoměřické muzejní noci a všechny důležité informace naleznete ZDE.
Litoměřickou muzejní noc finančně podporuje Město Litoměřice. Jsme součástí celorepublikového Festivalu muzejních nocí 2023, který organizuje Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s. s podporou Ministerstva kultury.