Dětské pracovní listy k výstavě Jan Knap – Betlém je vážná věc

Vážení návštěvníci,

přijměte spolu s dětmi pozvání na předvánoční tvořivé setkání s dílem malíře a ilustrátora Jana Knapa, jehož tvorba je inspirována příběhem Svaté rodiny. Nově jsou v naší nabídce dětské pracovní listy k výstavě Jan Knap – Betlém je vážná věc, které malé návštěvníky tématem výstavy jednoduchou a hravou formou provedou a navíc je podnítí k vlastní výtvarné tvorbě. Nabídka je určena jak rodinám s dětmi, tak i školním skupinám, zejména žákům základních škol. S pracovními listy mohou děti tvořit přímo na výstavě. Pedagogům, rodičům nebo samotným dětem přinášejí také mnoho nápadů, jak s tématem jednotlivě nebo ve skupině dále pracovat a kreativně si tak zpříjemnit čekání na Ježíška. Inspirujte se s dětmi vystavenými obrazy Jana Knapa a přijďte si do galerie udělat první skicu toho svého!

Dětské pracovní listy jsou k dostání zdarma na pokladně hlavní výstavní budovy (Michalská 29/7). Školní skupiny prosíme o rezervaci termínu návštěvy na info@galerie-ltm.cz nebo na tel. 605 869 655. Do konce roku 2023 lze rezervovat termíny pouze do 20. prosince včetně.

Výstava Jan Knap – Betlém je vážná věc je přístupná v hlavní výstavní budově každou středu až neděli, od 10 do 17 hodin, až do 28. ledna 2024. 

Těšíme se na vás!